ANIMALE INTR-O CONFRUNTARE SANGEROASA PE YOUTUBE

Home Contact Forum
Printeaza acest articol Recomanda acest articol

ANIMALE INTR-O CONFRUNTARE SANGEROASA PE YOUTUBE

ANIMALE INTR-O CONFRUNTARE SANGEROASAUn material video ce surprinde o confruntare inedita īntre animale īn savana africana, filmat de un amator, a devenit unul dintre hiturile site-ul YouTube, dedicat schimbului interactiv de imagini video.


Primele imagini arata cum niste lei ataca un grup de bivoli, īnhatānd gamba unuia dintre bivoli. Īn timp ce leii se lupta cu bivolul ranit, pe malul apei, un crocodil intra īn scena, pentru a-si asuma prada. Leii reusesc sa cāstige apriga batalie, dar dupa ceva vreme turma de bivoli se īntoarce, pentru a-si recupera membrul capturat.


Cele 8 minute filmate īn Parcul National Kruger din Africa, arata cum unul dintre cei mai puternici bivoli ai turmei reuseste sa arunce un leu īn aer...


Aproximativ 9.5 milioane de oameni au vizionat imaginile incredibile. Va invitam sa priviti si dumneavoastra:ScienceLine.ro - august 2007

(film YouTube.com)

Alte articole

KNUT, PUIUL DE URS POLAR, SALVAT DE LA MOARTE
Knut, puiul de urs polar respins de mama sa dupa nasterea de la Gradina Zoologica din Berlin, nu va fi eutanasiat, a afirmat un reprezentant al parcului zoologic, informeaza AFP.
DRAGONUL CU DOUA CAPETE S-A NASCUT IN SUA
O femeie din California a ajuns celebra dupa ce la ferma sa de reptile s-a nascut un dragon cu doua capete. Vestea s-a raspāndit imediat si curiosii au venit sa vada ciudatul animal. Stapāna reptilei a botezat-o cu doua nume, cāte unul pentru fiecare cap.
XENOGLAUX, BUFNITA PITICA A FOST VAZUTA IN PERU
O specie extrem de rara de bufnita pitica a fost vazuta pentru prima oara in mediul ei natural, a declarat un reprezentant al organizatiei americane pentru protejarea pasarilor. Exemplarul a fost descoperit inca din anul 1976, cercetatorii neavand ocazia sa studieze acesta pasare in habitatul ei natural.
Cel mai batran urs panda din lume a murit
Ming Ming, cel mai batran urs panda urias din lume, a murit la varsta de 34 de ani in parcul de safari Xiangjiang Wild Animal World, in provincia Guangdong
CEL MAI URAT CAINE DIN LUME
Elwood, un catzel metis Chihuaua cu Crested chinez, a fost declarat "cel mai urit caine din lume", distinctie care i-a incintat pe proprietarii sai din New Jersey.


  • peisaj
  • vampir
  • Cel mai mare aisberg din lume
  • dell.com - launched in 1996
  • entucxdnxb
  • false katydid
  • flori
  • above clouds
  • Caine
  • panselute